Oletko kuullut BookBeatista? Moni varmasti on, sillä Bonnierin omistama BookBeat mainostaa laajasti eri medioissa, kuten televisiossa, radiossa, sosiaalisessa mediassa ja muualla internetissä.

BookBeat on upea äänikirjapalvelu, joka on saanut laajaa suosiota kirjojen ystävien keskuudessa kaikkialla Suomessa. Se tarjoaa tätä kirjoitettaessa 800 000 nimikkeen valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja, joita voi kuunnella ja lukea missä tahansa ja millä laitteella tahansa.

Nykyään ihmiset elävät kiireistä elämää, jossa voi olla vaikeaa löytää aikaa istua alas ja avata kirja. Äänikirjojen avulla he voivat tehdä samalla muita asioita, kun he nauttivat kirjan kuuntelusta, kuten tehdä kotiaskareita, käydä kävelyllä tai pendelöidessä.

BookBeat tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja eri genreissä, joten jokainen löytää sieltä varmasti jotain itselleen mielenkiintoista kuunneltavaa. Voit kuunnella äänikirjoja älypuhelimella, tabletilla tai Apple Watchilla.

BookBeat-äänikirjapalvelun hinta

BookBeat hinta, tarjoukset ja ilmaiskokeilu

Mutta mitä BookBeatin käyttäminen sitten maksaa? Ensinnäkin, voit kokeilla BookBeatia täysin maksutta yhden (1) kuukauden ajan!

Ilmaiskokeilussa saat 20 tuntia luku- ja kuunteluaikaa palvelun koko sisältöön eli kaikkiin äänikirjoihin ja e-kirjoihin.

Tämä äänikirjapalvelu tarjoaa kolme erilaista tilauspakettia:

  1. Basic – 20 h/kk – 9,99 €/kk
  2. Premium – 100 h/kk – 16,99 €/kk

Jos haluat luoda lisäprofiilin esimerkiksi puolisolle tai lapselle, se maksaa 4,90 €/kk Basic-pakettiin ja 5,99 €/kk Premium-pakettiin. Voit luoda enintään 5 lisäprofiilia palveluun.

Tilaus vaatii luottokortin, jolta maksu veloitetaan automaattisesti kuukausittain niin kauan kuin tilaus on voimassa. Voit perua tilauksen milloin tahansa omilta sivuilta.

BookBeat vs. muut äänikirjapalvelu (Storytel, Nextory jne.)

BookBeat vs. Storytel, Nextory ja muut äänikirjapalvelu.

Muihin äänikirjapalveluihin verrattuna BookBeatin Basic-paketti on saman hintainen (9,99 €/kk) ja sisältää yhtä paljon luku- ja kuunteluaikaa (2o h/kk) kuin Storytelin tarjoama Light-paketti.

BookBeatin Basic-tilauspaketti on markkinoiden edullisin tapa päästä käsiksi äänikirjojen maailmaan.

100 tuntia kuunteluaikaa sisältävä Premium on saman hintainen kuin muilla äänikirjapalveluilla, mukaan lukien Elisa Kirja, Nextory ja Storytel, mutta muut palvelut tarjovat runsaasti äänikirjoja kuunteleville rajattomasti kuunteluaikaa.

Kannattaa kuitenkin huomata, että 100 tuntia kuukaudessa tarkoittaa 3 tuntia ja 20 minuuttia päivittäistä kuunteluaikaa, mikä on useimmille täysin riittävä määrä, vaikka äänikirjoja kuuntelisi päivittäin.

Mikäli kuuntelet enemmän kuin 3,5 tuntia päivittäin, suosittelemme valitsemaan jonkin toisen palvelun rajattoman tilauspaketin.

Laajemman äänikirjapalveluvertailun löydät etusivultamme.

Miten BookBeatia käytetään

BookBeat on digitaalinen äänikirjojen suoratoistopalvelu, jossa voit kuunnella satojatuhansia äänikirjoja ilman sitovaa määräaikaista sopimusta.

Voit käyttää BookBeatia älypuhelimella, tabletilla ja Apple Watch -kellolla. Luo ensin tili osoitteessa bookbeat.fi ja lataa BookBeat-sovellus Google Play -kaupasta (Android) tai App Storesta (iPhone tai iPad) käyttämälläsi laitteelle.

Kun olet avannut tilin ja ladannut sovelluksen, kirjaudu tilillesi sovelluksessa ja valitse e-kirja, jonka haluat lukea, tai äänikirja, jonka haluat kuunnella.

BookBeatin toiminnot

  • Kirjanmerkki
  • Uniajastin
  • Eteen- ja taaksepäin kelaus
  • Kerronnan nopeussäädin
  • Kirjavalikko
  • Push-ilmoitukset
  • Apple Watch -käyttö

BookBeat-alennuskoodit

BookBeat tarjoaa silloin tällöin uusille asiakkailleen alennuskoodeja, joilla he voivat saada erityisiä etuja rekisteröityessään palveluun.

Alennuskoodi on kirjaimia tai kirjaimia ja numeroita sisältävä merkkijono, joka syötetään rekisteröitymisvaiheessa lomakkeelle edun lunastamiseksi.

Tyypillisesti BookBeat-alennuskoodilla saa tavallista pidemmän, kuten 45 päivän ilmaisen kokeilujakson (normaalin 14 tai 30 päivän sijasta).

Usein kysyttyjä kysymyksiä BookBeat-alennuskoodeista

Mistä BookBeat-alennuskoodeja saa?

BookBeat julkaisee alennuskoodeja omassa palvelussaan osoitteessa bookbeat.fi, sosiaalisessa mediassa, uutiskirjeessään ja alennuskoodisivustoilla.

Aktiivisena mainostajana BookBeat antaa alennuskoodeja myös bloggaajille, vloggaajille ja muille vaikuttajille. Alennuskoodeja lasketaan liikkeelle myös radio- ja tv-mainoksissa, podcasteissa ja muissa moderneissa medioissa.

Näin käytät BookBeat-alennuskoodin

Miten BookBeat-alennuskoodi käytetään?

Rekisteröityessäsi palvelun käyttäjäksi lomakkeella on erillinen alennuskoodilla varattu kenttä, johon koodi kirjoitetaan edun lunastamiseksi.

Tarjoaako BookBeat alekoodeja vanhoille asiakkailleen?

BookBeat näyttää tällä hetkellä käyttävän alennuskoodeja vain uusien asiakkaiden hankintaan, eli vanhat asiakkaat eivät saa niillä alennuksia.

BookBeatin opiskelija-alennus –50 % eli 4,99 €/kk

Opiskelijat ovat usein taloudellisesti tiukassa tilanteessa, ja heillä saattaa olla vaikeuksia löytää varaa tilausmallisiin suoratoistopalveluihin, kuten kuukausimaksullinen BookBeat.

BookBeat on erinomaisesta syystä monen opiskelijan suosikki äänikirjapalvelu. Se nimittäin tarjoaa opiskelijoille erinomaisen tarjouksen!

BookBeatin opiskelijoille tarjoama 50 % alennuskoodi Basic-tilaukseen auttaa opiskelijoita nauttimaan BookBeat-palvelusta ilman, että heidän tarvitsee käyttää siihen liikaa rahaa.

Alennuskoodilla opiskelijat saavat Basic-tilauspaketin puoleen hintaan, eli 4,99 €/kk (norm. 9,99 €/kk).

Jos olet opiskelija, syötä alennuskoodi-kenttään koodi ”opiskelija” ja vahvista opiskelijastatuksesi SheerID:n avulla. Hyväksytyn vahvistuksen jälkeen alennettu hinta aktivoituu automaattisesti seuraavalla maksukaudella.

Muistathan, että uutena asiakkaana voit kokeilla BookBeatia ensin maksutta.

Ilahduta läheistä BookBeat-lahjakortilla

BookBeat-lahjakortti on erinomainen tapa antaa läheiselle ilmainen pääsy tuhansien äänikirjojen ja e-kirjojen maailmaan!

Usein kysyttyjä kysymyksiä BookBeat-lahjakorteista

Näin BookBeat-lahjakortti toimii

Miten ostan BookBeat-lahjakortin?

Voit ostaa ystävälle, perheenjäsenelle tai läheiselle 1, 3 tai 6 kk:n BookBeat-lahjakortin Lahjakortti-sivulta. Lisäksi voit valita sisältääkö lahjakortti 20 tuntia (Basic) vai 100 tuntia (Premium) luku- ja kuunteluaikaa kuukaudessa.

Miten lahjakortti lähetetään?

Kun ostat BookBeat-lahjakortin, saat sähköpostiisi koodin, jonka voit lähettää eteenpäin sähköpostilla tai tulostaa viestin ja antaa sen lahjaksi.

Miten lahjakortti lunastetaan?

Lahjan saaja lunastaa lahjakortin osoitteessa bookbeat.fi/lahjakortit/lunasta, jolloin lahjakortin saaja luo oman BookBeat-tilin ja lahjakortin oikeuttama kuunteluaika lisätään hänen tililleen.

Kuinka kauan BookBeat-lahjakortti on voimassa?

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä lähtien.

Voinko ostaa lahjakortin jollekin, joka on jo BookBeatissa?

Kyllä. Voit helpottaa lahjan saajan taloudellista tilannetta, vaikka hän olisi jo ennalta BookBeat-tilaaja.

Miten voin ottaa yhteyttä BookBeatin asiakaspalveluun

Ks. yhteydenottolomake tai lähetä sähköpostia osoitteeseen tuki@bookbeat.com.

BookBeat ei tällä hetkellä tarjoa asiakaspalvelua puhelimitse.

Yhteystiedot:

BookBeat Oy
C/O BookBeat AB
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

Y-tunnus: 1655221-3