Tämä sivu on päivitetty viimeksi 8.10.2020.

Ole hyvä ja tutustu näihin Käyttöehtoihin ennen kuin käytät Aanikirjapalvelu.fi-verkkosivustoa (”Verkkosivusto”, ”Sivusto”, ”Palvelu”), jota hallinnoi Web-suunnittelu Pokis (”Yritys”, ”Palveluntarjoaja”, ”Me”).

Kaikkien Sivustolla vierailevien tai sitä muulla tavoin käyttävien käyttäjien  (”Käyttäjä”) on hyväksyttävä ja sitoudutta noudattamaan näitä Käyttöehtoja.

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Palveluntarjoaja ei vastaa Palvelussa esiintyvistä käyttökatkoista. Palveluntarjoajalla on oikeus ottaa Palvelu tai sen osia pois käytöstä tai lopettaa Palvelun tarjoaminen kokonaan.

Palveluntarjoajalla on oikeus keskeyttää tai estää Käyttäjää pääsemästä käyttämään Palvelua välittömästi ja ilman ennakkoilmoitusta tai vastuuta mistä tahansa syystä, mukaan lukien näiden Käyttöehtojen rikkominen.

Käyttäjä ei saa käyttää Palvelua siten, että siitä aiheutuu ylimääräistä kuormitusta Palvelulle, tietoliikenteelle tai Palvelun muille käyttäjille.

Käyttäjä ei saa itse tai ohjelmallisesti hakea Palvelusta mitään sisältöä tai tallentaa niitä muualle internetiin.

Palveluntarjoaja ei vastaa Palvelun tai sen osan virheellisestä toiminnasta, käyttökatkoista tai lopettamisesta aiheutuvista vahingoista. Palveluntrjoaja ei vastaa mahdollisista asiavirheistä Palvelusta löytyvässä sisällössä.

Palvelu sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille, jotka eivät ole Palveluntarjoajan omistamia tai hallinnoimia. Palveluntarjoaja ei vastaa linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä, tietosuojasta, turvallisuudesta tai muista käytännöistä.

Palveluntarjoaja ei vastaa Käyttäjälle aiheutuvasta suorasta tai epäsuorasta vahingosta tai menetyksestä, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuvan tämän Palvelun tai kolmansien osapuolien tarjoamien verkkosivustojen tai palveluiden käyttämisestä. Suosittelemme lukemaan ja ymmärtämään vierailemiesi kolmansien osapuolien tarjoamien verkkosivustojen ja palveluiden käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt.

Palvelun käyttö on omalla vastuullasi. Palvelu tarjotaan sellaisenaan ilman suoria tai epäsuoria takuita Palvelun toimivuudesta, saatavuudesta, suorituskyvystä tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

Näitä Käyttöehtoja tulkitaan Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä Käyttöehtoja milloin tahansa. Jos muutokset ovat olennaisia, ilmoitamme niistä Käyttäjille 30 päivää ennen uusien ehtojen voimaantuloa. Jatkamalla palvelun käyttöä, sitoudut noudattamaan muutettuja ehtoja. Mikäli et hyväksy muutoksia, lopeta Palvelun käyttö.

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä Käyttöehdoista, voit lähettää meille viestin sähköpostilla info@aanikirjapalvelu.fi.