Nextory on paikka jossa tarinat heräävät eloon ja vievät sinut mukaansa matkalle kokonaan toiseen maailmaan. Kun avaat tämän äänikirjapalvelun sovelluksen, astut läpi ikkunan, joka avaa tiesi lukemattomiin seikkailuihin, mysteereihin ja kokemuksiin. Jokainen tämän palvelun kirja tarjoaa pääsyn uusiin maisemiin, olipa kyse sitten sykähdyttävästä dekkarista pimeillä kujilla, koskettavasta elämäkerrasta, joka kuljettaa sinut läpi historiallisten tapahtumien, tai fantasiamaailmasta, jossa mahdottomalta vaikuttavat asiat ovat arkipäivää.

Vuonna 2015 Tukholmassa perustettu Nextory on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden johtavista ääni- ja e-kirjojen tilauspalveluista, ja sen vaikutus ulottuu nyt yli maiden rajojen, tavoittaen vaikuttavan määrän eurooppalaisia käyttäjiä. Tämän äänikirjapalvelun missio on haastaa perinteiset käsitykset kirjojen lukemisesta ja tuoda maailman kirjallisuus useampien ihmisten ulottuville helposti ja nopeasti. Sen nimi tulee sanoista Next Story, eli seuraava tarina.

Teknologinen kehitys on muokannut merkittävästi tapaamme kuluttaa tietoa ja viihdettä. Vastauksena tähän, Nextory tarjoaa mahdollisuuden nauttia kirjoista uudella, interaktiivisella tavalla, joka tekee lukemisesta rikkaampaa ja elämyksellisempää. Sen visio on muuttaa tapaa, jolla ihmiset kuluttavat sisältöä, rohkaista heitä vaihtamaan merkityksettömät kuvavirrat tarinoiden kuunteluun ja lukemiseen, mikä rikastuttaa sekä mieltä että sielua.

Nextoryn sovellus tekee kirjojen löytämisestä ja nauttimisesta vaivatonta. Olipa kyseessä sitten inspiraation hakeminen kokkailuun, vinkkien etsimiminen kuntoiluun tai oman rauhan löytämisestä kiireisen arjen keskellä, Nextory tarjoaa helpon pääsyn satoihintuhansiin kirjoihin suoraan puhelimeesi tai tablettiisi. Laaja kirjavalikoima kattaa monenlaiset genret ja teemat, joten jokainen löytää varmasti jotain itseänsä puhuttelevaa.

Tarinat odottavat – valitse suosikkisi tai anna laajan valikoiman e- äänikirjoja inspiroida sinua. Ota seuraava askel kohti rikkaampaa lukukokemusta Nextoryn kanssa!

Nopea Nextory tarjous: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

Voit kokeilla Nextory-äänikirjapalvelua nyt täysin maksutta 30 päivän ajan. Voit perua tilauksesi milloin tahansa. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita.

Nextoryn ominaisuudet

Nextory on äänikirjapalvelu, jossa voit rentoutua upeiden tarinoiden parissa. Kuvankaappaus Nextoryn etusivulta.

Nextory tulee muuttamaan käsitystäsi kirjojen kuluttamisesta tarjoamalla käyttöösi innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, jotka tekevät kirjojen lukemisesta ja kuuntelusta nautinnollisempaa kuin koskaan aikaisemmin. Digitaalisen aikakauden myötä Nextory on ottanut haasteeksi tehdä kirjoista helpommin saavutettavia ja miellyttävämpiä jokaiselle käyttäjälle. Tämän e- ja äänikirjapalvelun ansiosta loputtomat lukuseikkailut ovat kirjaimellisesti sormiesi ulottuvilla, missä ja milloin vain. Sovelluksen avulla voit kuljettaa mukanasi koko kirjastoa, olitpa sitten kotona, matkalla tai vaikka lomalla.

Nextory ymmärtää, että jokaisen lukijan tarpeet ovat yksilölliset. Olipa kyseessä satunnainen lukija tai todellinen lukutoukka, palvelusta löytyy jokaiselle sopiva tilausvaihtoehto. Erityisesti lapsiperheet arvostavat laajaa valikoimaa lastenkirjoja, jotka sopivat kaikenikäisille lapsille. Jokaisen käyttäjän on helppo löytää sopivat kirjat, olipa kiinnostuksen kohteena sitten seikkailu, tieto tai vaikkapa lastensadut.

Lukeminen ei ole ainoastaan viihdyttävää, vaan se voi myös vähentää stressiä ja edistää mielenrauhaa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että jopa lyhyt, 10 minuutin lukuhetki voi auttaa merkittävästi rentoutumisessa. Nextoryn ansiosta voit hyödyntää tämän edun helposti: valitse mieluisa kirja, asetu mukavasti ja anna maailman huolet hälvetä tarinoiden tahtiin.

Satojentuhansien kirjojen valikoima e-kirjoja ja äänikirjoja

Nextory tarjoaa vapauden valita lukemisen ja kuuntelemisen välillä, joten voit nauttia kirjallisuudesta juuri sinulle sopivalla tavalla. Palvelun kattava kirjasto sisältää satojatuhansia e-kirjoja ja äänikirjoja. Sen laaja valikoima mahdollistaa joustavan lukukokemuksen, olitpa sitten kiireinen ammattilainen, innokas kirjafani tai lapsille lukemista rakastava vanhempi.

E-kirjat ovat ihanteellisia heille, jotka nauttivat visuaalisesta kokemuksesta ja haluavat syventyä tekstin yksityiskohtiin omassa tahdissaan. Voit helposti merkitä muistiinpanoja, taittaa sivunurkkia tai palata kiinnostaviin kohtiin myöhemmin. Toisaalta, jos elämäntilanteesi vaatii multitaskingia tai haluat nauttia kirjoista liikkeellä ollessasi, tarjoavat äänikirjat sinulle erinomaisen vaihtoehdon. Kuuntele kirjoja ajaessasi autoa, tehdessäsi kotitöitä tai lenkkeillessäsi.

Nextoryn kirjavalikoima on huolellisesti kuratoitu kattamaan monenlaiset maut ja tarpeet. Genret vaihtelevat klassisesta kirjallisuudesta, jännityksestä ja romantiikasta aina tietokirjoihin ja self help -kirjallisuuteen. Lastenkirjojen valikoima tarjoaa heille ikimuistoisia tarinoita, jotka kehittävät kielitaitoa ja mielikuvitusta.

Intuitiivinen sovelluksen käyttöliittymä

Nextoryn sovellus on suunniteltu tarjoamaan erinomainen käyttökokemus kaikille kirjojen ystäville. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille, mikä takaa, että voit nauttia laajasta kirjavalikoimasta lähes millä tahansa älylaitteella.

 1. Helppokäyttöisyys ja saavutettavuus. Nextoryn käyttöliittymä on kehitetty intuitiiviseksi, jotta jokainen käyttäjä voi navigoida sovelluksessa vaivattomasti. Kirjojen haku, selailu ja lukemisen tai kuuntelun aloittaminen on tehty yksinkertaiseksi, ja voit jatkaa kesken jääneitä kirjoja helposti siitä, mihin viimeksi jäit.
 2. Laadukas suunnittelu. Sovelluksen visuaalinen suunnittelu on esteettinen ja käyttäjäystävällinen, mikä tekee lukemisesta ja kirjojen kuuntelusta miellyttävää. Fonttikoot ja väriteemat ovat säädettävissä, joten voit mukauttaa lukukokemuksen omaan silmään ja valaistusolosuhteisiin sopivaksi.
 3. Käyttäjäarviot ja palaute. Nextoryn sovellus on saanut laajalti kiitosta käyttäjiltään: yli 41 000 käyttäjää on antanut sovellukselle viiden tähden arvion App Storessa ja Google Playssä. Korkeat arvosanat heijastavat sovelluksen luotettavuutta, suorituskykyä ja käyttäjätyytyväisyyttä. Käyttäjäpalautteiden avulla Nextory jatkaa sovelluksen kehittämistä, varmistaen että se vastaa käyttäjien odotuksiin ja tarpeisiin entistä paremmin.

Tätä kirjoitettaessa Nextoryn sovellus on saanut App Storessa arvosanan 4,5/5 ja Google Playssä arvosanan 3,9/5.

Offline-kuuntelu

Nextoryn sovellus tarjoaa erinomaisen ratkaisun heille, jotka haluavat nauttia kirjoista liikkeellä ollessaan, myös ilman aktiivista internet-yhteyttä. Offline-kuuntelun ja -lukemisen ominaisuus tekee Nextorysta entistä joustavamman ja käyttäjäystävällisemmän, erityisesti matkustettaessa tai alueilla, joilla verkkoyhteys on rajoitettu.

Nextoryn käyttöliittymä on suunniteltu siten, että kirjojen lataaminen laitteelle offline-käyttöä varten on vaivatonta. Voit ladata kirjoja suoraan kirjan tiedoista löytyvästä ”Lue” tai ”Kuuntele” -painikkeesta, jolloin kirja tallentuu automaattisesti laitteeseesi. Tämä mahdollistaa lukemisen tai kuuntelun missä tahansa, milloin tahansa, ilman että tarvitset internet-yhteyttä.

Jos tiedät olevasi tilanteessa, jossa verkkoyhteys ei ole saatavilla, Nextoryn ”Oma kirjasto” -välilehti tarjoaa mahdollisuuden valmistautua etukäteen. Kirjojen kohdalta löytyvän kolmen pisteen kuvakkeen kautta voit valita ”Lataa”, mikä tallentaa kirjan laitteellesi myöhempää käyttöä varten. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä esimerkiksi pitkillä lennoilla, autoreissuilla tai vaikkapa mökkilomalla, missä internet-yhteydet voivat olla epävarmoja.

Offline-kuuntelun ja -lukemisen ominaisuus on suunniteltu erityisesti liikkuville käyttäjille. Se tarjoaa vapauden nauttia kirjallisuudesta riippumatta ympäristön nettiyhteyksistä, joten voit uppoutua suosikkikirjoihisi vaikkapa vuoristoretkellä tai rannalla auringon alla.

Nextoryn offline-toiminto tekee digitaalisesta kirjastosta todellakin matkakumppanin, joka ei jätä sinua pulaan. Lataa kirjat etukäteen ja varmistat, että sinulla on aina pääsy suosikkitarinoihisi, oli ympärilläsi sitten nettiyhteys tai ei.

Nextoryn hinnoittelu ja tarjoukset

Nextoryn tilausmalleihin kuuluvat Basic, Unlimited ja Unlimited 2–4. Kaikkiin niistä sisältyy 30 päivän ilmainen kokeilujakso.

Nextoryn tilausmalleihin kuuluvat Basic, Unlimited ja Unlimited 2–4. Kaikkiin niistä sisältyy 30 päivän ilmainen kokeilujakso.

Nextory tarjoaa joustavia tilausvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin käyttäjätarpeisiin ja budjetteihin. Riippumatta siitä, etsitkö peruspalvelua tai rajoittamatonta luku- ja kuuntelukokemusta, Nextoryn hinnoittelumallit tarjoavat kilpailijoihin nähden kilpailukykyisiä vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi tai perheellesi sopivimman.

Jäsenyystasot

 • Basic 11,99 €/kk: Täydellinen vaihtoehto heille, jotka haluavat nauttia kirjoista kohtuullisella kuukausimaksulla.
  • 30 päivän ilmainen kokeilujakso
  • 11,99 €/kk kokeilujakson jälkeen
  • Lue ja kuuntele 30 tuntia kuukaudessa
  • 4 profiilia, joten koko perhe voi hyödyntää samaa tilausta, joskin vain 1 profiili voi käyttää sovellusta yhtä aikaa
 • Unlimited 18,99 €/kk: Sopii koukuttuneille lukijoille ja kuuntelijoille, jotka haluavat rajattoman pääsyn e- ja äänikirjoihin.
  • 30 päivän ilmainen kokeilujakso
  • 18,99 €/kk kokeilujakson jälkeen
  • Lue ja kuuntele rajattomasti
  • 4 profiilia, joten koko perhe voi hyödyntää samaa tilausta, joskin vain 1 profiili voi käyttää sovellusta yhtä aikaa
 • Unlimited 2-4 23,99 €/kk: Perheille, jotka haluavat jakaa luku- ja kuuntelukokemuksen.
  • 30 päivän ilmainen kokeilujakso
  • Hinta alkaen 23,99 €/kk
  • Lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat
  • 2-4 profiilia voi käyttää sovellusta yhtä aikaa

Kutakin tilausvaihtoehtoa yhdistää helppo käyttöönotto ja mahdollisuus peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Nextoryn hinnoittelu on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja arvoa kaikille kirjallisuuden ystäville.

Lahjakortit ja kampanjakoodit

Nextory tarjoaa lahjakortteja ja kampanjakoodeja, jotka mahdollistavat helpon pääsyn kirjapalvelun laajaan tarjontaan. Lahjakortit ovat erinomainen lahjaidea kirjallisuuden ystäville, ja kampanjakoodit tarjoavat uusille käyttäjille mahdollisuuden kokeilla palvelua erityisehdoin.

Nextoryn lahjakortit tarjoavat ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen tavan ilahduttaa kirjallisuuden ystäviä. Se on ihanteellinen lahja kaikille, jotka nauttivat lukemisesta ja äänikirjojen kuuntelemisesta, tarjoten saajalleen vapauden valita tuhansista kirjoista ja tarinoista omien mieltymystensä mukaan. Saitko lahjakortin? Voit lunastaa sen tästä.

Nextoryn kampanjakoodit tarjoavat uusille käyttäjille loistavia mahdollisuuksia nauttia lukemisesta ja kuuntelusta erityisehdoin. Kampanjakoodit ovat osa Nextoryn markkinointistrategiaa, jonka kautta se pyrkii houkuttelemaan uusia asiakkaita ja palkitsemaan uskollisia käyttäjiä. Kampanjakoodit voivat tarjota pidempiä ilmaiskokeilujaksoja tai muita eksklusiivisia etuja. Kampanjakoodit koskevat usein vain uusia asiakkaita, eivätkä lainkaan vanhoja asiakkaita.

Nextoryn tekniset vaatimukset

Jotta voit nauttia Nextoryn tarjoamasta palvelusta, on tärkeää varmistaa, että käyttöympäristösi täyttää tietyt tekniset vaatimukset. Nextory on suunniteltu toimimaan useilla eri laitteilla ja alustoilla, jotta käyttäjät voivat nauttia e-kirjoista ja äänikirjoista missä ja milloin tahansa.

Nextory on yhteensopiva useimpien nykyaikaisten älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden kanssa. Jotta palvelu toimisi optimaalisesti, laitteesi tulee tukea seuraavia käyttöjärjestelmiä:

 • iOS: Viimeisimmät versiot, päivitykset tuetaan säännöllisesti uusimpiin iOS-versioihin.
 • Android: Viimeisimmät Android-versiot, mukaan lukien tärkeät turvapäivitykset ja yhteensopivuuspäivitykset.
 • Internet-yhteys: Nextoryn käyttö edellyttää vakaata internet-yhteyttä, sillä palvelu toimii suoratoistoperiaatteella. Suosittelemme käyttämään vähintään keskitason laajakaistayhteyttä tai nopeaa mobiilidataa, jotta sisältö latautuu sujuvasti ja ilman keskeytyksiä. Offline-tilassa käytettäessä kirjat tulee ladata etukäteen, kun laitteella on pääsy internetiin.
 • Tallennustila: Vaikka suurin osa sisällöstä striimataan suoraan verkosta, offline-toiminto vaatii riittävästi tallennustilaa laitteellasi. Varmista, että laitteessasi on tarpeeksi vapaata tilaa kirjojen tallentamiseen, erityisesti jos aiot ladata useita äänikirjoja tai e-kirjoja kerralla.

Nextory suosittelee pitämään laitteiden käyttöjärjestelmät ja sovellukset ajan tasalla uusimpien turvapäivitysten ja toiminnallisten päivitysten kanssa. Tämä ei ainoastaan varmista parasta mahdollista käyttökokemusta, vaan myös ylläpitää tietoturvaasi verkossa.

Jos kohtaat teknisiä ongelmia tai sinulla on kysyttävää laiteyhteensopivuudesta, Nextoryn asiakaspalvelutiimi on valmiina auttamaan. Tietoa yhteensopivista laitteista, järjestelmävaatimuksista ja muista teknisistä kysymyksistä löytyy Nextoryn verkkosivustolta ja asiakastukisivuilta.

Käyttäjäkokemukset ja arvostelut

Käyttäjien kokemukset Nextory-äänikirjapalvelusta ovat jakautuneet. Vaikka noin puolet käyttäjistä ovat olleet tyytyväisiä, monet ovat kokeneet myös haasteita palvelun kanssa.

Positiiviset ja negatiiviset palautteet

Nextoryn Trustpilot-arvosteluista löytyy useita positiivisia käyttäjäkokemuksia, joissa käyttäjät arvostavat erityisesti palvelun tarjoamia ominaisuuksia ja kirjavalikoimaa.

Esimerkiksi nimimerkki Maija on erityisen tyytyväinen äänikirjojen saatavuuteen ja erityisominaisuuksiin, kuten uniajastimeen, joka tekee äänikirjojen kuuntelusta nukkumaan mennessä miellyttävää. Tämä toiminto on auttanut häntä rentoutumaan ja nukahtamaan kirjoja kuunnellessa.

Nimimerkki Riitta puolestaan korostaa kirjavalikoiman laajuutta ja monipuolisuutta, joka on kattanut hänen lukemisensa tarpeet niin kuunneltavissa kuin luettavissa muodoissa. Tämä käyttäjä on ollut tyytyväinen myös siihen, miten sovellus toimii ja kuinka se on sujuvoittanut hänen lukukokemuksiaan.

Positiiviset palautteet heijastavat käyttäjien tyytyväisyyttä Nextoryn kykyyn vastata heidän tarpeisiinsa ja tarjota miellyttävä ja mukautuva käyttökokemus.

Toisaalta, Nextory on saanut myös runsaasti negatiivisia käyttäjäkokemuksia, erityisesti liittyen palvelun ”rajattomaan” käyttöoikeuteen.

Esimerkiksi nimimerkki Suvi Hoo raportoi, että hänen 4 hengen perheensä tili jäädytettiin ylittäessään kuuntelurajat, jotka olivat 20-50 tuntia per profiili kuukaudessa. Tämä tuli käyttäjälle yllätyksenä, sillä heidän tilinsä oli aikaisemmin toiminut ilman ongelmia. Nimimerkki EP puolestaan ilmaisee pettymyksensä, kun hänen pitkäaikainen tilinsä suljettiin ilman ennakkovaroitusta liiallisen käytön vuoksi. Hän korostaa, että asiakaspalvelu ei pystynyt tarjoamaan tarkkaa tuntimäärää siitä, mikä lasketaan ”poikkeuksellisen suureksi” kuunteluajaksi.

Maija oli erittäin pettynyt saatuaan tietää, että hänen ”rajaton” kuunteluoikeutensa ei todellisuudessa ollutkaan rajaton. Hän päätyi irtisanomaan tilauksensa, kun tili jäädytettiin ja asiakaspalvelu ei antanut tyydyttävää vastausta tai selitystä tilanteeseen. Nämä kokemukset heijastavat käyttäjien turhautumista ja pettymystä, kun he kohtaavat odottamattomia rajoituksia palvelussa, joka mainostetaan ”rajattomana”.

Tekniset ongelmat

Trustpilotin käyttäjäkokemuksien perusteella Nextoryn käytössä on vuosien varrella noussut esiin useita teknisiä ongelmia, jotka vaikuttavat palvelun sujuvaan käyttöön ja käyttäjien tyytyväisyyteen. Erityisesti käyttäjät ovat raportoineet ongelmista liittyen kirjanmerkkeihin ja siihen, ettei sovellus muista oikeita kuuntelukohtia.

Esimerkiksi käyttäjä nimeltä Asiakas (SE) on kohdannut toistuvasti ongelmia, jossa kirjan kuuntelu ei jatku siitä, mihin viimeksi jäi, vaan kirja saattaa alkaa toistaa joko hieman jäljestä tai edestä siitä, mihin kuuntelija on edellisellä kuuntelukerralla jäänyt. Samankaltaisia kokemuksia on myös käyttäjällä Timo M., joka on huomannut, että palvelu ei aina muista, missä kohtaa kirjaa on ollut menossa, mikä johtaa turhauttavaan etsimiseen ja kelailuun.

Nimimerkki Kirppu on myös törmännyt ongelmaan, jossa kirjan kuuntelun pysäyttämisen jälkeen uudelleen aloitettaessa toistaminen ei aina ala siitä kohdasta, mihin on jäänyt, vaan aivan toisesta kohdasta. Tämä tekninen seikka voi vaikuttaa kuuntelukokemukseen, erityisesti silloin, kun se toistuu usein.

Lisäksi käyttäjä Asiakas on kertonut, että ohjelmistoon tehdyt päivitykset ovat heikentäneet käyttökokemusta, erityisesti kirjojen löytämisen osalta. Hän mainitsee, että uudet muutokset ovat tehneet sovelluksesta vähemmän intuitiivisen ja vaikeuttaneet kirjojen selaamista.

Näiden teknisten ongelmien jatkuva esiintyminen voi aiheuttaa turhautumista käyttäjissä, mutta on tärkeää huomata, että Nextory on aktiivisesti vastannut käyttäjäpalautteisiin ja pyrkii jatkuvasti parantamaan palveluaan. Tämä osoittaa yrityksen sitoutumisen palvelunsa kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseen, mikä voi rohkaista käyttäjiä jatkamaan palvelun käyttöä ja näkemään arvon jatkuvissa parannuksissa.

Mitkä ovat sinun kokemukset?

Haluamme mielellämme kuulla myös sinun äänesi! Miten sinä olet kokenut Nextory-palvelun? Onko se vastannut odotuksiasi, vai onko sinulle ollut haasteita käytön kanssa? Tämä on sinun tilaisuuksesi vaikuttaa ja jakaa kokemuksesi muiden kanssa:

Miten sinä olet kokenut Nextoryn palvelun?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...

Nextory verrattuna kilpailijoihin

Nextory verrattuna muihin äänikirjapalveluihin, kuten BookBeat ja Storytel.

Kun vertaamme Nextorya sen kilpailijoihin, huomaamme, että sen käyttäjät arvostavat erityisesti sen helppokäyttöistä alustaa ja laajaa kirjavalikoimaa. Palvelun reagointi käyttäjäpalautteeseen osoittaa sitoutumista jatkuvaan parantamiseen ja asiakastyytyväisyyteen. Nextory on saanut kiitosta erityisesti perhetilauksensa houkuttelevasta hinnoittelusta, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon perheille, jotka haluavat nauttia äänikirjoista yhdessä.

Verrattaessa Nextorya muihin markkinoilla oleviin palveluihin, kuten Storyteliin ja BookBeatiin, Nextory erottuu edukseen tarjoamalla joustavia kuuntelupaketteja, jotka vastaavat eri käyttäjäryhmien tarpeisiin. Sen kattava kirjasto, joka sisältää sekä kansainvälisiä että paikallisia teoksia, tarjoaa rikkaan ja monipuolisen kuuntelukokemuksen, mikä on oleellista äänikirjapalvelun valinnassa.

Nextoryn aktiivinen palautejärjestelmä ja asiakaspalvelun tavoitettavuus myös vahvistavat sen asemaa luotettavana palveluntarjoajana, joka kuuntelee ja reagoi asiakkaidensa toiveisiin ja ehdotuksiin. Tämä on erityisen tärkeää digitaalisten palveluiden alalla, jossa käyttäjäkokemus ja tyytyväisyys määrittävät palvelun menestystä.

Eri äänikirjapalveluiden hinta-laatusuhde

Kun tarkastelemme suosittuja äänikirjapalveluita kuten Nextory, BookBeat, Elisa Kirja ja Storytel, on helppo huomata, että niiden tarjoamat kirjavalikoimat ovat varsin samankaltaiset. Jokainen palvelu tarjoaa laajan kirjojen ja äänikirjojen kokoelman, joka kattaa sekä kansainväliset bestsellerit että kotimaiset suosikit. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat nauttia suosituimmista romaaneista, tietokirjoista ja muusta kirjallisuudesta melkein millä tahansa näistä alustoista.

Nextory erottuu tarjoamalla kolme erilaista tilausvaihtoehtoa. Sen Basic-palvelu maksaa 11,99 € kuukaudessa ja tarjoaa 30 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa, kun taas Unlimited-tilaus 18,99 € kuukaudessa tarjoaa rajattoman pääsyn kirjoihin yhdelle käyttäjälle. Palvelun  perhetilausvaihtoehto, Unlimited 2-4, on alkaen 23,99 € kuukaudessa. Perhetilauksessa 2-4 profiilia voi käyttää sovellusta yhtä aikaa.

Nextoryn kirjasto sisältää satojatuhansia nimikkeitä, mukaan lukien sekä e-kirjoja että äänikirjoja, monilla kielillä.

Äänikirjavalikoima ja uutuudet

Kategoriat ja genret

Nextory tarjoaa laajan valikoiman kategorioita ja genrejä, joita on helppo selata ja joista on helppo löytää itseään kiinnostavaa luettavaa ja kuunneltavaa.

Äänikirjat tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja syvällistä tietoa mukavasti kuunneltavassa muodossa. Olipa kyseessä sitten pitkä automatka, rentouttava ilta tai vain hetki omaa aikaa, äänikirjapalvelut tarjoavat laajan kirjon eri genrejä, jotka voivat viedä kuuntelijan toiseen maailmaan. Modernit äänikirjapalvelut kuten Nextory, ovat keränneet kokoelmansa täyteen sekä kansainvälisiä suosikkeja että kotimaisia helmiä, ja valikoimista löytyy varmasti jotain jokaisen makuun.

Nextoryn dekkarit vievät kuuntelijat rikosten ja mysteerien pyörteisiin, tarjoten jännitystä ja yllättäviä käänteitä. Elämäkerrat ja reportaasit puolestaan tarjoavat aidon kurkistuksen merkittävien henkilöiden elämiin ja historiallisiin tapahtumiin, antaen kuulijalle uutta näkökulmaa ja syvempää ymmärrystä maailmasta. Romaanit avautuvat rikkaaseen tarinankerrontaan, kun taas rakkaus- ja feelgood-kirjallisuus tarjoavat lämpöä ja nostalgiatunteita. Hyvinvoinnin kategorian teokset keskittyvät sisäiseen kasvuun ja itsehoitoon, siinä missä lastenkirjat tuovat iloa perheen pienimmille jäsenille äänimaailmoineen ja tarinankerronnan taikoineen.

Tositarinat kertovat uskomattomia, tositapahtumiin perustuvia kokemuksia, jotka herättävät kuuntelijan kunnioituksen ja ihmettelyn. Uni ja rentoutuminen -kategoriassa puolestaan äänikirjat auttavat kuuntelijoita irrottautumaan arjen stressistä ja vaipumaan rauhalliseen uneen. Jännityksen ystävät nauttivat sydämentykytyksiä nostattavista tarinoista, ja tietokirjat tarjoavat arvokasta tietoa monipuolisesti eri aihealueilta. Yhteiskunta ja politiikka sekä fantasia ja science fiction tarjoavat paitsi syvällisiä pohdintoja myös kiehtovia maailmoja, jotka haastavat mielikuvituksen rajat.

Lisäksi, sarjakuvat ja huumori tarjoavat keveyttä ja naurun hetkiä, nuorten kirjallisuus puhuttelee teini-ikäisiä ja nuoria aikuisia, kun taas elämäntapa ja harrastukset kategoria tarjoaa inspiraatiota uusiin harrastuksiin. Klassikot ja runous tuovat kulttuuriperinnön eläväksi ja tarjoavat ajattomia elämyksiä, helppolukuiset kirjat madaltavat kynnystä kirjallisuuden pariin, ja kauhu sekä erotiiikka tarjoavat omat ainutlaatuiset maailmansa erityisesti rohkeita aiheita etsiville kuulijoille.

Olipa mielenkiinnon kohteesi mikä tahansa, Nextory kykenee tarjoamaan sinulle rikkaan ja monipuolisen kirjaston, joka täyttää niin viihteen kuin tiedonjanonkin.

Uutuudet ja suositukset

Nextory-äänikirjapalvelussa sinulla on mahdollisuus personoida käyttökokemustasi määrittelemällä, minkälaisesta kirjallisuudesta yleisesti ottaen pidät. Näiden valintojen perusteella saat suosituksia kirjoista, jotka saattaisivat kiinnostaa juuri sinua.

Nextoryn uutuudet, kuten Seija Aunilan ja Jukka-Pekka Heiskasen "Aikamatka hyvään elämään" ja Cassadra Claren "Lengenneiden ekelten kaupunki", löytyvät aina sovelluksen etusivulta.

Nextoryn uutuudet, kuten Seija Aunilan ja Jukka-Pekka Heiskasen ”Aikamatka hyvään elämään” ja Cassadra Claren ”Lengenneiden ekelten kaupunki”, löytyvät aina sovelluksen etusivulta. Sovellus tarjoaa myös suosittuja podcasteja.

Nextory lisää jatkuvasti uusia nimikkeitä kirjastoonsa, tuoden tuoreimmat julkaisut käyttäjien saataville. Uutuudet löydät aina sovelluksen etusivulta.

Myös Nextoryn suosituimmat kirjat ja äänikirjat löytyy sovelluksen etusivulta. Esimerkiksi tällä hetkellä suomalaiset kuuntelevat Janne "Nacci" Tranbergin teosta "Suomalaiset vankilapaot".

Myös Nextoryn suosituimmat kirjat ja äänikirjat löytyy sovelluksen etusivulta. Esimerkiksi tällä hetkellä suomalaiset kuuntelevat Janne ”Nacci” Tranbergin teosta ”Suomalaiset vankilapaot”.

Sovelluksen suositusjärjestelmä analysoi lukutottumuksiasi ja esittää kirjoja, jotka vastaavat mieltymyksiäsi. Voit löytää suosituimpien kirjojen joukosta laajan kirjon teoksia aina jännittävistä dekkareista sydäntä lämmittäviin rakkaustarinoihin ja tietokirjoihin. Esimerkiksi ”Kartanonrouva” kirjailija Enni Mustosen kirjoittamana ja Janne ”Nacci” Tranbergin elämäkertaa käsittelevä ”Suomalaiset vankilapaot” ovat keränneet suosiota laajojen kuulijakuntien keskuudessa.

Nextoryssä voit suodattaa ja järjestää hakutuloksia formaatin, genren, kirjailijan, arvostelujen ja uutuuden mukaan.

Nextoryssä voit suodattaa ja järjestää hakutuloksia formaatin, genren, kirjailijan, arvostelujen ja uutuuden mukaan.

Palvelussa voit hyödyntää tehokkaita suodattimia ja hakutoimintoja kirjojen etsimiseen. Valitse haluatko nähdä äänikirjat vai e-kirjat, ja suodata tulokset genren, suosion tai julkaisuajankohdan mukaan. Erityisen kätevä on parhaiden arvioiden suodatin, joka auttaa löytämään korkeimmin arvostellut teokset, tai voit valita ”Viimeksi julkaistut” nähdäksesi kaikkein uusimmat lisäykset.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä maalainen Nextory on?

Nextory on alkuperältään ruotsalainen äänikirja- ja e-kirjapalvelu. Se perustettiin Ruotsissa vuonna 2015, ja sen jälkeen palvelu on laajentunut useisiin muihin Euroopan maihin. Nextoryn tavoitteena on tarjota laaja valikoima digitaalista kirjallisuutta, joka on helposti saavutettavissa ja nautittavissa missä ja milloin tahansa.

Onko Nextory hyvä?

Nextoryn arvostus vaihtelee käyttäjien kokemusten mukaan. Monet arvostavat sen laajaa valikoimaa, joka sisältää satojatuhansia e-kirjoja ja äänikirjoja kymmenistä eri genreistä. Lisäksi sovelluksen käyttöliittymä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, sillä se tarjoaa suosituksia sekä erilaisia suodattimia ja hakuominaisuuksia, jotka helpottavat sopivien kirjojen löytämistä.

Toisaalta, jotkut käyttäjistä ovat raportoineet, että sen ”rajaton” palvelu ei välttämättä ole oikeasti rajaton, vaan tili voidaan sulkea liikakäytöstä. Osa käyttäjistä on kokenut myös teknisiä haasteita.

Onko Nextory maksullinen?

Kyllä, Nextory on maksullinen palvelu. Se tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien tarpeita. Vaihtoehtoja ovat muun muassa perustilaus, joka sallii tietyn määrän kuuntelutunteja kuukaudessa, sekä rajattoman kuuntelun ja lukemisen mahdollistavat tilaukset.

Lisäksi Nextory tarjoaa uusille käyttäjille mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun tilaustyypin mukaisesti, ellei sitä peruuteta. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden tutustua palveluun ennen sitoutumista.

Paljonko Nextory maksaa?

Nextory tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, joiden hinnat vaihtelevat käyttäjien tarpeiden mukaan. Heidän perustarjontansa sisältää seuraavat tilausvaihtoehdot:

 1. Basic – 11,99 € kuukaudessa. Tämä tilaus sisältää 30 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa, ja sen voi jakaa jopa neljän profiilin kesken, joskin vain yksi profiili voi käyttää palvelua kerrallaan.
 2. Unlimited – 18,99 € kuukaudessa. Tämä tilaus tarjoaa rajattoman pääsyn e- ja äänikirjoihin, ja sekin on jaettavissa neljän profiilin kesken, joista kuitenkin vain yksi voi käyttää palvelua kerrallaan.
 3. Unlimited 2-4 – Hinnat alkavat 23,99 € kuukaudessa. Tämä tilaus on suunnattu perheille, ja se mahdollistaa, että 2-4 profiilia voi käyttää sovellusta yhtä aikaa.

Huomaa, että äänikirjapalveluiden ehdot ja hinnat muuttuvat jatkuvasti. Tarkista voimassa olevat hinnat palvelun verkkosivuilta.

Miten Nextoryn tilaus toimii?

Nextoryn tilauksen voi aloittaa joko kuukausitilauksella tai ilmaisen kokeilujakson kautta. Käyttäjät rekisteröityvät palveluun, valitsevat haluamansa tilaustyypin ja täyttävät tarvittavat tiedot maksun suorittamiseksi.

 1. Rekisteröityminen. Aloita rekisteröitymällä osoitteessa nextory.com/fi* tai mobiilisovelluksessa. Anna tarvittavat tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite, ja valitse salasana.
 2. Aloita ilmainen kokeilu tai valitse tilaus. Voit valita Basic, Unlimited tai Unlimited perhe -tilauksien väliltä riippuen siitä, kuinka paljon ja kuinka moni perheessä käyttää palvelua.
 3. Maksutiedot. Nextory hyväksyy maksutavoiksi yleisimmät luottokortit. Muistathan päivittää maksutietosi tietojen muuttuessa.
 4. Käyttöönotto. Kun olet aktivoinut ilmaiskokeilun, voit aloittaa kirjojen lukemisen ja kuuntelemisen heti. Voit käyttää Nextoryä useilla laitteilla, mutta Basic- ja Unlimited-tilauksissa vain yksi käyttäjä voi kerrallaan olla kirjautuneena.
 5. Hallinnointi. Voit hallinnoida omaa tilaustasi milloin tahansa sovelluksesta tai kirjautumalla tilillesi verkkosivuille. Täältä voit päivittää tilaustasi, vaihtaa maksutapaa tai perua tilauksen.
 6. Peruutus. Ellet ole tyytyväinen palveluun tai et enää halua jatkaa tilausta, voit peruuttaa sen ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Nextory ei veloita peruutusmaksuja, ja tilauksen voi lopettaa milloin tahansa.

Mitkä ovat Nextoryn maksutavat?

Nextory-tilauksen voi maksaa VISA-, MasterCard- ja Eurocard-korteilla. Kaikki korttimaksut käsitellään PCI-sertifioidun turvallisuuspartnerin kautta, mikä tarkoittaa, että tiedot lähetetään salattuina suoraan pankkiin. Nextory ei säilytä mitään korttitietoja itsellään.

Käyttäjät voivat tarkastella ja hallinnoida maksuhistoriaansa kirjautumalla sisään omille sivuilleen Nextoryn verkkosivustolla. ”Tilaushistoria”-otsikon alta löytyy eritellyt kuituit tehdyistä maksuista.

Mitkä ovat Nextoryn tekniset vaatimukset?

Nextoryn käyttämiseen tarvitaan yhteensopiva laite ja internetyhteys. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille. iOS-laitteilla vaaditaan vähintään iOS 10.0 tai uudempi, ja Android-laitteilla käyttöjärjestelmän tulee olla vähintään Android 5.0 tai uudempi. Voit ladata sovelluksen joko Apple App Storesta tai Google Play -kaupasta. Lisäksi Nextoryn käyttöön suositellaan vakaata internet-yhteyttä suoratoistoa ja kirjojen lataamista varten, jotta palvelun tarjoama sisältö toimii moitteettomasti.

Voiko Nextoryä kuunnella ilman internet-yhteyttä?

Kyllä, Nextoryä voi kuunnella ilman internet-yhteyttä lataamalla äänikirjat ja e-kirjat etukäteen laitteellesi. Tämä mahdollistaa kirjojen kuuntelun ja lukemisen myös tilanteissa, joissa verkkoyhteys puuttuu, kuten matkoilla tai alueilla, joilla internetyhteys on heikko. Latausominaisuus on erityisen hyödyllinen esimerkiksi lentokoneessa tai muissa offline-ympäristöissä.

Voiko Nextoryä kuunnella tietokoneella?

Valitettavasti tietokoneella Nextoryn käyttö ei ole mahdollista, sillä palvelu on suunniteltu käytettäväksi ainoastaan mobiilisovelluksen kautta.

Miten lopettaa Nextory tilaus?

Nextory-tilauksen irtisanominen on suoraviivaista. Jos haluat lopettaa tilauksesi, toimi seuraavasti:

 1. Kirjaudu sisään Nextoryn verkkosivuilla osoitteessa: https://www.nextory.fi/
 2. Klikkaa ”Kirjaudu sisään” ja syötä kirjautumistietosi.
 3. Siirry osioon ”Tilaus ja maksu” ja valitse sieltä ”Peruuta tilaus”.
 4. Noudata näytölle tulevia ohjeita tilauksen peruuttamiseksi.

Jos käytät mobiililaitetta kirjautuaksesi sivustolle:

 1. Kirjaudu sisään ja avaa valikko.
 2. Valitse ”Tilaus ja maksu” ja sieltä ”Peruuta tilaus”.

Tilaus tulee peruuttaa viimeistään päivää ennen seuraavaa laskutuspäivää, jotta vältetään seuraavan kauden laskutus. Nextory vahvistaa tilauksen peruutuksen aina sähköpostitse. Varmista, että saat vahvistussähköpostin ja tarkista tarvittaessa myös roskapostikansiosi. Jos peruutat tilauksesi ilmaisen kokeilujakson aikana, tilisi sulkeutuu välittömästi.

Miten ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua Nextoryn käyttöön liittyen, voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa sähköpostitse. Lähetä viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@nextory.fi. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin ja usein ruuhkainen, joten vastauksen saaminessa voi kestää.

Yhteenveto

Nextory on digitaalinen äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden nauttia kirjallisuudesta monipuolisesti. Palvelu on perustettu Ruotsissa, ja se tarjoaa laajan valikoiman kirjoja eri genreissä, kuten dekkareita, elämäkertoja, romaanit, rakkaus- ja feelgood-kirjallisuutta, jännitystä, fantasiaa, ja paljon muuta. Nextory on erityisesti tunnettu sen kyvystä tarjota kattava kirjavalikoima eri kielillä, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille lukijoille ja kuuntelijoille.

Nextoryn hinnoittelu on joustava, tarjoten erilaisia tilausvaihtoehtoja eri käyttäjätarpeisiin. Palvelun perustilaukset alkavat 11,99 €/kk, jolla saa 30 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa. Tämä Basic-tilaus soveltuu erityisesti niille, jotka kuuntelevat kirjoja kohtuullisesti. Unlimited-tilaus (18,99 €/kk) tarjoaa rajattoman pääsyn e- ja äänikirjoihin, ja on ihanteellinen ahkerille lukijoille tai kuuntelijoille. Perhetilaus (alk. 23,99 €/kk) on suunniteltu perheille, jolloin useampi profiili voi käyttää sovellusta samanaikaisesti.

Nextoryn käyttö vaatii mobiilisovelluksen lataamista, joka on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Palvelua ei voi käyttää tietokoneella tai selaimella, mikä rajoittaa sen käyttöä tietyissä ympäristöissä. Kirjat ladataan laitteelle, joten niitä voi kuunnella myös ilman aktiivista internet-yhteyttä.

Maksutavat Nextoryssä rajoittuvat pääosin VISA-, MasterCard-, Eurocard-korteille, ja kaikki korttimaksut käsitellään PCI-sertifioidun turvallisuuspartnerin kautta. Maksutiedot lähetetään salattuina ja eivät tallennu Nextorylle.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostitse, ja vaikka vastausaika voi olla ruuhkasta johtuen pidempi, palvelu pyrkii auttamaan käyttäjiä mahdollisimman nopeasti. Tilaus voidaan irtisanoa kirjautumalla sisään Nextoryn verkkosivuilla, mutta toimintoa ei ole saatavilla mobiilisovelluksessa.

Kokonaisuutena Nextory tarjoaa monipuolisen palvelun äänikirjojen ja e-kirjojen ystäville, tarjoten kattavan kirjavalikoiman, joustavat tilausvaihtoehdot ja käytännölliset toiminnot kirjojen hallintaan ja kuunteluun.