E- ja äänikirjapalvelu Suomalainen Plus sulautuu Storyteliin ja Suomainen Plus -palvelun toiminta päättyy 1.7.2023, kertoo Suomalainen Kirjakauppa. Uusia Suomalainen Plus -tilauksia ei voi enää tehdä ja nykyisille asiakkaille on lähetetty ohjeet, miten liitytään Storytelin käyttäjäksi.

Aktivoidut lahjakorttitilaukset toimivat normaalisti 1.7. saakka ja Suomalainen Plus lähettää kesäkuun aikana ohjeet, miten jäljellä olevan lahjakorttiajan voi siirtää Storytel-palveluun.

Vielä lunastamattomia lahjakortteja ei voi ottaa enää käyttöön. Mikäli sinulla on aktivoimaton Suomalainen Plus -lahjakortti, ota mahdollisimman pian yhteyttä äänikirjapalvelun asiakaspalveluun plus@suomalainen.com.

Suomalainen Plus -palvelun käyttäjille uutinen on hyvä, sillä Storytel on yksi johtavista äänikirjapalveluista. Storytelin valikoima on huomattavasti Suomalainen Plus -palvelun valikoimaa suurempi ja sen sovellus sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmillä täysin suvereeni Plus-sovellukseen nähden.

”Fuusio vahvistaa Storytelin markkina-asemaa intohimoisesti kirjoihin suhtautuvassa Suomessa ja laajemminkin pohjoismaisena markkinajohtajana”, kerrotaan vastaavasti Storytelin tiedotteessa.

Näin irtosanot Suomalainen Plus -tilauksesi

  1. Siirry Suomalainen Plus -sovelluksessa profiiliisi ja klikkaa ”Hallitse tilausta”.
  2. Valitse ”Seuraava laskutus” ja klikkaa ”Edit”.
  3. Klikkaa voimassaolovaa tilaustasi.
  4. Klikkaa sivun alareunasta ”Irtisano tilaus”.